Nyheder fra Steel Series

Steel Series introducerer to hovedtelefoner til gamere og andet godtfolk.

Tilbehørs-giganten Steel Series lancerer i januar to nye headsets.

Siberia Neckband er en hovedtelefon specielt designet til iPhone, iPad og iPod med 3,5 mm jack og inline remote. Siberia Neckband er specielt udviklet til gamere, men også andre brugere, som ønsker et headset med høj lydkvalitet, kan med fordel kigge nærmere på hovedtelefonerne også.

Siberia Neckband kommer med en udtrækkelig mikrofon, der kan trækkes frem, når man skal besvareo pkald o.l. og ellers gemmes i den venstre hovedtelefon. Designet er et af Steel Series’ mest unikke, med hovedtelefonerne hvilende bag brugeren hoved på nakken istedet for på en rem over hovedet.

Siberia neckband er i handelen nu. Vedledende udsalgspris er €80.

 

Spectrum 7XB Wireless Headset er specialdesignet til Xbox 360. Transmitteren, som ikke fylder mere end et sæt spillekort, sluttes direkte til Xbox 360 og kommer med USB, 3,5 mm jack og RCA stik alt efter burgerens præferencer. Headsettet oprererer med trådløs 4Mbit båndbredde for  den bedste digitale lyd, og er designet til at undgå interferens fra andre trådløse apparater. rækkevidden er ca. 10 meter, og headsettet er udstyret med et LED display, der viser, hvornår, der er signal.

Spectrum 7XB har et lavt strømforbrug, og slukker automatisk, når transmitteren slukkes, eller efter længere tids inaktivitet. De bruger to AAA batterier, og lover op til 20 timers nonstop spilletid.

Prisen bliver €150, når Spectrum 7XB kommer på markedet i 2. kvartal.

© 2011 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.