Razer Switchblade blev årets publikumsdarling på CES

En bærbar spilPC med touchscreen vandt CNET’s ærefulde Peoples Voice pris på CES 2011.

Hver år præsenteres der sære koncept-produkter på CES, og i år ingen undtagelse. Razers Switchblade må siges at være én af dem, men den har alligevel, trods kølige anmeldelser bl.a. på cnet selv, formået at vinde publikums gunst.

Razer, der normalt laver mus og andet computertilbehør til gamermarkedet, vil med Switchblade gøre PC-gaming bærbart. Swichblade er således – måske – nærmest en gamer-bærbar. En almindelig Atom-prtocessor driver værket, men det der gøre Switchblade speciel er at den er udstyret med touchscreen, og et dynamisk keyboard, hvor det er muligt at konfigurere de enkelte taster, og hvor tasterne er udstyret med en LCD-skærm, der automatisk tilpasses, alt efter hvilket spil, man spiller.

Switchblade er stadig kun en prototype

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.