Rygte: Næste Android version skal hedde Ice Cream Sandwich

Navneændringen skyldes angiveligt frygten for forvekslinger med Froyo.

Jason Kincaid fra Techcrunch afslører nu at navnet på den næste version af Android ikke bliver IceCream, som alle ellers regner med, men Ice Cream SANDWICH. Og kilden er ikke hvem som helst – ordene kom såmænd fra Andy Rubins egen mund i en bibemærkning.

Grunden til at Google skulle vælge dette så u-mundrette navn istedet for Ice Cream skulle ifølge Jason Kincaid være, at der opstår problemer på plænen foran Androids hovedkvarter i Palo Alto – for hvordan ser man forskel på en portion frozen youghurt og en isdessert?

Mens navnet på den næste Android-version således behørigt skulle være forklaret, så er der stadig stor usikkerhed om, hvilket nummer Ice cream sandwich bliver udstyret med. De fleste hælder i øjeblikket til 2.4, da det vil være en opdatering til det mobile Gingerbread (2.3) og ikke en videreudvikling af Honeycomb (3.0).

Forvirret? Det tror jeg nok, jeg er!

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.