Augmented Reality: Hvor nyttigt er det egentlig?

Mobile World Conference starter i næste uge, og udover de store, ventede produktlanceringer, er det helt sikkert, at augmented reality bliver et stort emne.

Men hvad skal vi egentlig med augmented reality? Gør det livet lettere og verden til et bedre sted?

Da jeg så nedenstående video kom jeg alvorligt i tvivl. Firmaet Metaio har skabt en app, der giver informationer om, hvor blækpatronen sidder i forskellige printertyper, og når man så skal skifte blæk kan man holde sin iPhone hen over printeren, for at se, hvor blækpatronen sidder. Men helt ærligt! Hvad blev der nu af ganske almindelig gammeldags trial-and-error?

Jeg frygter med rædsel den dag – om en 10 års tid? – hvor jeg er nødt til at vifte med min iPhone for at finde ud af at åbne en liter mælk.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.