BMW Apps integrerer iPhone i bilens display

BMW Apps er et unikt interface, der lader iOS 4.x enheder køre specielle BMW-tilpassede apps.

Forestil dig at høre webradio i bilen, eller tjekke Facebook og Twitter på BMW’ens display. Eller se video – når bilen holder stille forstås!

BMW Apps integrerer iPhonens muligheder med bilens eget system, hvilket giver en helt ny og sikker funktionalitet i bilen – ihvertfald hvis man ser videoen nedenfor. Hvis man overvejer mulighederne for U-sikker funktionalitet ved BMW Apps, bliver man ærlig talt lidt svedt.

Men videoen forklarer en del. BMW-Apps er udviklet til så de stakkels BMW-ejere  har en chance for at kommunikere med deres fodtudse-kolleger, der hele tiden har hænderne fri til at bruge deres iPhone. Nååårrrhh.

BMW sætter produktionen igang så muligheden er indbygget i 2011-modellerne.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.