EA indleder samarbejde med RIM

PlayBook kommer med Need-for-speed Undercover og Tetris præinstalleret.

Samarbejdet må siges at være en anelse overraskende, eftersom EA ikke tidligere har interesseret sig for tablet-platformen, og RIM mere har slået PlayBook’en op på at være en tablet til erhvervslivet.

Men der er ingen tvivl om at RIM føler sig presset af både Apples iPad og ikke mindst de Android-baserede tablets, der netop nu er på vej ud på markedet, og PlayBook’en lider da også under nogle alvorlige mangler i forhold til konkurrenterne. Til forskel fra Android-tablets, har PlayBook ikke noget marked, hvilket gør den temmelig uinteressant for det store, apphungrende forbrugersegment, og styresystemet er ikke engang kompatibelt med styresystemet på Blackberrymobilerne, hvilket gør den en anelse uanvendelig i erhvervssammenhæng.

Man kan spørge sig selv, hvilket segment det lige præcist er, PlayBook skal appellere til og dagens nyhed gør det bestemt ikke nemmere at besvare det spørgsmål.

Nu mangler RIM bare at overbevise forbrugerne om at de kan klare sig uden 3G, for at PlayBook’en kan klare sig bedre på markedet…….

Læs pressemeddelelsen her.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.