Ingen Twitter-mobil på trapperne

Twitters CEO Dick Costolo afviser at Twitter skulle arbejde på et modtræk til Facebook-mobilerne på sin keynote på MWC.

Skønt 40% af alle tweets kommer fra mobiler, er der altså ingen smartphones med designerede Twitterknapper på vej

Costolo talte dog om behovet for at lave en bedre integration af Twitter på de eksisterende platforme og fremhævede Android-mobilernes mulighed for hurtigt at tweete et foto som et godt eksempel. Han kunne tænke sig en mere enkel log-in og flere apps, der kunne tweete direkte uden at skulle gå til en anden app. Om Apple og Google er med ind over disse overvejelser meldes der intet om, men hvis ikke har Costolos drømme nok lange udsigter.

Til sammenligning satser Facebook på dedikerede mobiler, som dem HTC præsenterede idag.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.