MacBook Air Wallet fra Waterfield

MacBook Air Wallet rummer MacBook Air 11.6″ og alt det tilbehør, man kan ønske sig.

MacBook Air kommer, som alle notebooks, med et hav af tilbehør. Alt fra den uundværlige oplader til mere optionellet tilbehør som mus, kabler og eksterne drev skal jo også med, når MacBook’en skal på farten – ellers går det bærbare element ligesom fløjten – og så er det at man ofte får problemer med at proppe alt sit tilbehør ned i tasken, som ofte kun er designet til at rumme den bærbare og en oplader.

Waterfield MacBook Air Wallet er skræddersyer til MacBook Air 11,6″, og kan – udover den bærbare –  rumme alt tænkeligt tilbehør til MacBook Air i små specialdesignede, ridsesikre lommer, der hjælper med til at bibeholde det lette, kompakte design.

MacBook Air Wallet er nærmest en mellemting mellem et etui og en taske. Man kan bruge den som den er som etui, men der er også mulighed for tilkøb af en skulderrem, så den kan fungere som selvstændig taske.

MacBook Air Wallet fås i 6 farver og kommer til at koste $90.

Tjek også iPad Wallet, der er designet efter samme principper og fås til $80

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.