Motorola Xoom bliver et dyrt bekendtskab

“iPadkilleren” er blevet spottet på Best Buy til den nette pris af $800

Ingen tvivl om at Motorola Xoom er det bedste bud på en Android-Tablet, der kan tage kampen op med iPad. Alene på specifikationerne sætter den iPad til vægs med processorerkraft og grafik, og dertil kommer Android 3.0, som åbner op for helt nye funktionaliteter i forhold til iOS.

Men spørgsmålet er, hvor meget alt den Andorid-baserede bling-bling er værd? I USA er der allererede sat en pris på; nemlig $800 – og dertil kommer en måneds binding til Verizons netværk! Ouch.

Prisen er problematisk af flere grunde: For det første er der ikke en billigere løsning. Den dyreste iPad, med 3G og 64GB hukommelse koster nogenlunde det samme, som Xoom, men her har forbrugerne mulighed for at købe en grundmodel med WiFi og 16GB hukommelse, der er $300 billigere. For det andet er Xooms specifikationer måske overlegne lige nu, men det er langt fra sikkert at det er tilfældet, når iPad 2 kommer på markedet, hvilket sandsynligvis sker her i løbet af foråret.

Til den tid skal man virkelig være Android-fan – eller Apple-hader for at kunne argumentere for at Xoom er bedre og billigere.

Hvad Xoom kommer til at koste i danske kroner ved vi endnu ikke, ligesom der ikke er meldinger om, hvornår den kommer i danske butikker.

Kilde: Engadget

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.