Navigation med augmented reality fra Route 66

Route 66 Maps + Navigation er en app til Android, der lader dig følge en virtuel bil.App’en har en feature kaldet “Follow Me”, der kombinerer GPS og kameraet i din smartphone eller tablet og viser real-time video af vejen, samtidig med at en virtuel “førerbil” er placeret i billedet.

Alt man så behøver at at følge efter den virtuelle bil, der pænt blinker både til højre og venstre, når der skal drejes, til man er fremme ved destinationen, i stedet for at lytte til skringre GPS-kvindestemmer der skriger “DREJ TIL HØJRE…..OM…….500 METER”.

Oh hvilken salighed.

App’en kommer i Android Market…..snart.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.