Ny tablet fra HTC: HTC Flyer

HTC’s nye Flyer er en 7″ers sag i aluminium unibody.

HTC-Flyer kører, som de andre 7″ tablets ikke Android 3.0, men en uspecificeret version, med HTC Sense på toppen af brugerfladen. Tilgengæld kommer den med det cloud-baserede OnLive, som også kendes fra iPad og VizioTV, som gør at man kan spille konsolspil på sin Flyer og gemme det i “skyen”, eller sende OnLive services via Flyers bredbånd til Tv’et.

Derudover kommer Flyer med noget så overraskendes som en stylus, der går det muligt at tegne og skrive i hånden på skærmen. En Timemark feature gør det muligt at optage lyd, som gemmes sammen med noterne til senere brug.

Resten af specifikationerne er ikke overvældende: En standard 7″ skærm med 1024x600p opløsning, to kameraer med henholdsvis 1.3 og 5 MP. Indeni er der en 1,5 GHz processor med 1GB RAM og 32 GB hukommelse.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.