Samsung snyder på vægten

Det er en sandhed med modifikationer, at firmaet har solgt 2 mio Galaxy Tab.

Ved præsentationen af Samsungs kvartalsregnskab i fredags, måtte Samsung-chefen Lee Young-hee hårdt presset indrømme, at de 2 millioner Galaxy Tabs, som Samsung hævder at have solgt, kun er leveret til forhandlere, og derfor allesammen kan ligge på hylderne og samle støv – teoretisk set.

Lee Young-hee forklarer videre at mens salget til forhandlerne har været stort (2 mio), så har salget til slutbrugerne været “ganske småt”. Samtidig er hun dog optimistisk i forhold til 2011, selv om hun ikke vil komme med en forudsigelse.

Dette bliver dog næppe på vegne af Galaxy Tab, der mere og mere ligner en død fisk i vandet. For hvem vil købe en tablet, der kører Android 2.2, og næppe bliver opgraderet, når markedet lige om lidt flyder med Android 3.0 tablets, med langt bedre specifikationer?

Kilde. Wall Street Journal

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.