To arresteret i Dell marketing stunt

Det er ikke lige Dells dag idag. Først var der et kæmpe læk af Dells mobil og tablet-strategi, et andet sted i koncernen fik en marketingsmedarbejder en lidt for smart ide til et internt marketingsstunt……

For at fejre lanceringen af Dells nye Streak tablet fik en marketingsmedarbejder i Round Rock Texas den ide at lave et internt stunt før at øge moralen.

Ideen gik i al sin genialitet ud på at lade en biker-klædt fyr med en sort maske storme dellbygningen og genne alle de 400 medarbejdere sammen i lobbyen. Biker-ideen giver sådan set god nok mening, eftersom den nye Dell Streak kan interage med Harley Davidson, men desværre stod dette ikke fuldstændigt klart for de uindviede medarbejdere, der gik i panik og ringede 911.

Da politiet ankom kunne sagen for så vidt være afsluttet i god ro og orden, men desværre var medarbejderen tilsyneladende faldet så godt ind i biker-rollen, at han nægtede at samarbejde med politiet, hvilket i sidste ende kostede ham, og ide-manden bag stuntet, en tur på stationen.

kxan

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.