El-bil udført som en gigantisk lædersko.

Et kinesisk firma planlægger at producere 40 elektriske sko-biler.

Tænk engang, her gik jeg og troede at Kina var et land, der kun kunne finde ud af at producere billige plastikdimser. Nu viser det sig at det snarere er tilfældet, at Kina sender alt deres crap UD af landet og beholder det bedste selv.

Det kinesiske skofirma Kang Shoe Compagny tager i hvert fald têten med denne elektriske bil udformet som en gigantisk herresko i et typisk Kang design. Bilen/skoen kan køre 400 km med 30 km/t på en fuld opladning og måler ca. 3 meter i længden og 1 meter i højden.

Kang planlægger at bygge ialt 40 skobiler, som skal bruges til promotion landet over.

Herhjemme kan vi bare ærge os over at Ecco ikke har en så visionær markedsføringsstrategi!

Thenextweb

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.