Internet Explorer 9 er klar

Vi kigger nærmere på den nye browser, som uden tvivl bliver allemandseje i løbet af kort tid.

Først og fremmest har IE9 fået et nyt interface, som er en stærk forenkling af tidligere IE. Kun de mest nødvendige navigationsknapper ligger i værktøjslinien, og adresselinien er kombineret med søgelinien, som på Google Chrome.

Ydeevnen er også forbedret, og IE9 understøtter HTML5.

Derudover er IE9 fuldt integreret med Windows 7, hvilket blandt andet giver mulighed for at fastgøre websteder i proceslinien med en enkelt drag-and-drop teknik, så man med et enkelt klik kan komme direkte fra Windows 7 til sine yndlingssider.

Fanefunktionen er også forbedret. Blandt andet med afrivelige faner, som gør det nemmere og hurtigere at omarrangere flere websider.

Endelig tilbyder IE9 bedre sikkerhed. Der er for eksempel mulighed for inPrivate browsing, hvor søgehistorik, midlertidige internetfiler, formulardata, cookies, brugernavne og adgangskoder ikke gemmes i browseren, og overvågningsbeskyttelse, hvor man selv kan vælge hvilke trediepartswebsteder, der kan spore en på internettet.

Internet Explorer 9 kræver Windows Vista eller Windows 7.

Internet Explorer 9 kan downloades fra og med i dag, og det ganske gratis.

Du kæn læse mere om Internet Explorer 9 her, hvor browseren også kan downloades.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.