Microsoft: Drop så Internet Explorer 6

Microsoft anbefaler at du dropper Internet Explorer 6 og opgraderer til Internet Explorer 7, 8 eller den kommende Internet Explorer 9.

Microsoft ved godt at Internet Explorer viser hjemmesider grimmere end godt er og at browseren er kompliceret og rådden. Faktisk er de så klar over det, at de har lavet en hjemmeside hvor de tæller udbredelsen af Internet Explorer 6 og følger udbredelsen indtil den rammer nul.

“Now that we’re in 2011, in an era of modern web standards, it’s time to say goodbye. This website is dedicated to watching Internet Explorer 6 usage drop to less than 1% worldwide, so more websites can choose to drop support for Internet Explorer 6, saving hours of work for web developers”, fortæller Microsoft.

Se Microsofts mystiske opfordring til at droppe Internet Explorer 6.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.