Rygte: iOS 5 og iPad 3 til efteråret

Nye rygter peger ligesom tidligere rygter på at der kommer endnu en iPad i år.

Apples nye iOS 5.0 ventes at blive en markant opdatering med en masse nye forbedringer og cloud-tjenester, der formentlig spiller sammen med rygtet omkring en gratis version af MobileMe samt mere generelle rygter om synkronisering og opbevaring af data og musik og film i Apples nye datacenter i North Carolina.

Mens iOS ventes at kunne blive præsenteret på World Wide Developer Conference i juni, så lanceres det ikke før til efteråret hvor det muligvis falder sammen med Apples årlige iPod-event.

Ved samme lejlighed skulle en opgradere iPad eller en helt ny model også dukke op.

Tidligere rygter har allerede peget på at iPad 2 blot er en mellemmodel og at iPad 3 dukker op til efteråret. Det er dog et ret ubekræftet rygte, idet en efteråresopdatering ligeså godt kunne være en mindre opdatering af iPad 2.

Læs mere om rygtet hos Techcrunch.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.