Rygte: iOS 5 og iPad 3 til efteråret

Nye rygter peger ligesom tidligere rygter på at der kommer endnu en iPad i år.

Apples nye iOS 5.0 ventes at blive en markant opdatering med en masse nye forbedringer og cloud-tjenester, der formentlig spiller sammen med rygtet omkring en gratis version af MobileMe samt mere generelle rygter om synkronisering og opbevaring af data og musik og film i Apples nye datacenter i North Carolina.

Mens iOS ventes at kunne blive præsenteret på World Wide Developer Conference i juni, så lanceres det ikke før til efteråret hvor det muligvis falder sammen med Apples årlige iPod-event.

Ved samme lejlighed skulle en opgradere iPad eller en helt ny model også dukke op.

Tidligere rygter har allerede peget på at iPad 2 blot er en mellemmodel og at iPad 3 dukker op til efteråret. Det er dog et ret ubekræftet rygte, idet en efteråresopdatering ligeså godt kunne være en mindre opdatering af iPad 2.

Læs mere om rygtet hos Techcrunch.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *