Sommertid: Så er der måske problemer med iPhone igen

I nat skifter vi til sommertid og det kan iPhone muligvis ikke lide.

Det er i nat at vi skifter til sommertid og går det som det er gået flere andre steder i verden, som har skiftet til sommertid, så kan du forvente at der vil være problemer med iPhones alarm eller ur.

I Apples supportforum er der en masse indlæg om overgangen til sommertid, der ikke er gået helt let for iPhone-ejere. Læs mere via dette link til Apples eget forum.

Tidligere har iPhone haft problemer med overgangen fra sommertid til normaltid eller vintertid, ligesom der også var masser af problemer da vi skiftede til 2011. Det kan du læse meget mere om i denne nyhed, der har en meget lang tråd med irriterede iPhone-ejere.

Vi vil som altid gerne høre fra dig i morgen hvis du får eller ikke får problemer.

Skriv et indlæg nedenfor.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

One Comment