Ugen der gik: Ugens meste læste

Fremover vil vi runde ugen af med at bringe en liste over de mest læste nyheder på MacZonen og søstersiderne GadgetZonen og BitZonen.

Det er meningen at listen skal give et godt overblik over, hvad der rør sig i den digitale verden.

På MacZonen var det forståeligt nok nyhederne om frigivelserne af iOS 4.3 og iPad 2, der havde den største interesse blandt læserne i ugen der gik, men også rygtet om et spritnyt design til iPhone 5 var et populært enme, ligesom nyheden om at det pludseligt at muligt at få 8GB ram i MacBook og MacBook Pro.

iPad 2- nyheder var også populære på GadgetZonen, især de tidlige anmeldelser, men også nyhederne om det første tilbehør. Derudover faldt mange for den sjove iPhone 4 dock Nautilus og det kiksede Facebook-tastatur.

På BitZonen glædede mange sig sikkert over nyheden om at man nu kan SMS’e sig til et frimærke, ligesom mange (forhåbentlig) er blevet klogere af at læse nyheden om den falske phishing-mail fra Paypal. Endelig var der også stor interesse for nyheden om FaceBooks våde drøm over at overtage internettet, og om Microsofts våde ditto om at slippe af med IE6.

God weekend fra redaktionen!

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.