3D-lyd fra Sony

 

Sony lancerer de nye MDR-DS6500 trådløse hovedtelefoner med 7.1-kanals digital surroundlyd.

Hovedtelefonerne har en rækkevidde på op til 100 meter og leverer lyd i CD kvalitet uden interferens.

Den specielle 7.1 kanals VirtualPhone Technology (VPT) reproducerer lydbilledet fra multikanalshøjttalere og skaber dermed en akustisk og fyldig lyd. Selvom du blot lytter til traditionel stereolyd eller 5.1-kanals lyd, opbygger VPT en virtuel 7.1-kanals lyd, så du får den helt rigtige surround-oplevelse. Hovedtelefonerne byder desuden på en række lydindstillinger, så lyden kan optimeres til film, musik, spil eller tale.

MDR-DS6500 leveres med dockingstation, der er udformet i Sonys BRAVIA Monolithic Design. Dockingstation kan nemt tilsluttes enhver lydkilde, og bruges samtidig til opbevaring og opladning af hovedtelefonerne.

3 timers opladning skulle give ca. 20 timers afspilning.

De nye hovedtelefoner fra Sony er tilgængelige fra maj 2011. Vejledende udsalgspris er 2.099,- kroner.

 

© 2011 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.