Dårligt nyt for Apple mod HTC og Nokia

En foreløbig anbefaling fra en uafhængig jurist fra International Trade Commission i USA går mod Apple.

Apple har som en del af sine patentsager mod både Nokia og HTC forsøgt at nedlægge importforbud mod produkter fra HTC og Nokia i USA.

Men en foreløbig konklusion går nu mod Apple og anbefaler at man ikke laver importforbud mod HTC og Nokia. Den endelig vurdering af International Trade Commission kan dog fortsat falde ud til Apples fordel, idet dommerpanelet ikke behøver at følge anbefalingen. Det er dog reglen af dise anbefalinger fra  kommisionens egne advokater ofte følges.

Tidligere på måneden sagde International Trade Commission nej til Nokias krav om importforbud mod iPhones i USA og 9. maj skal International Trade Commission forholde sig til HTC’s krav om at får importforbud mod iPhones i USA.

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.