MacBook Pro får måske nyt design

En række rygter på nettet fortæller at MacBook Pro får nyt design.

Macrumors har fra en pålidelig kilde hos Apple fået at vide, at Apple arbejder på at ændre det nuværende aluminum unibody-design på MacBook Pro i næste version af computeren.

Kilden kan dog ikke fortælle noget om hvordan den nye Macbook Pro kommer til at se ud, men rygtet er interessant fordi det ikke er det eneste rygte, som peger på nyt design til Macbook Pro.

Allerede før frigivelsen af den nyeste version af MacBook Pro kunne iLounge blandt flere andre også fortælle, at der er et nyt design på vej.

Apple har ellers stædigt holdt fast i det solide unibody-kabinet siden 2008, der af mange ses som et prestigeprojekt når det gælder produktdesign.

Vi kan naturligvis kun gætte på hvordan det nye design vil komme til at se ud. Et bud går på at Apple skifter til kulfiber-kabinetter, et materiale Apple arbejder en del med internt og som flere rygter fortæller vil blive brugt til en ny iPad eller iPod.

Alternativt kan Apple også vælge at fortsætte med aluminium og forsøge at dreje stilen lidt mere over på MacBook Air, der har en mere skrå bundramme.

En ny MacBook Pro ventes tidligst at komme til sommer, men muligvis først til efteråret.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.