Rygte: Ny iMac om kort tid

Tre forskellige kilder fortæller at der er begrænsede mængder af iMacs.

Tre kilder, to amerikanske og en fra asien fortæller, at der er ved at være mangel på udvalgte iMacs.

Det kan betyde at Apple er ved at tømme lagrene forud for en lancering af en ny iMac. Det er almindelig praksis at Apple forsøger at tømme lagrene forud for lanceringen af nye modeller, ikke mindst for ikke at brænde inde med restlagre.

Ifølge kilderne er alle modeller i større eller mindre grad nu svære at få fat i for forhandlere i en række områder i USA og Asien. Værst er det dog med 21, 5″ iMac med 3,06Ghz der ifølge den asiatiske kilde er næsten umulig at bestille.

De nye iMacs ventes at benytte Intels nyeste Sandy Bridge-platform og få Thunderbolt, der blev præsenteret sammen med de nye MacBook Pro-modeller.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.