Apple frigiver Mac OS X Lion Developer Preview 3

Mac OS 10.7, som præsenteres på WWDC til juni, er nu ude hos udviklerne i version 3.

Developer Preview 3 indeholder en mængde mindre ændringer, såsom en nu påmindelsesfunktion i iCal, nye funktioner ved højreklik, bedre kompatibilitet til eksterne skærme og en ny knap i Dashbord, der leder en til next desktop. Derudover skulle der være nye baggrunde, en ny bootanimation og nye grafiske elementer i Finder.

Større nyheder er muligheden for at lave en Reading List i Safari, hvor man kan samle links til sider, man ønsker at læse senere. Ifølge electronista bliver det desuden muligt at synkronisere Reading Lists med iOS enten via MobileMe eller iTunes.

Mission Control har også fået en overhaling og kan nu tilgås via en særlig applikation i stedet for via tastaturgenvejen eller multitouch gestures.

Endelig har login-skærmen fået et nyt, metallisk design som viser ur, WiFi signal og batteriniveau.

Mac OS X 10.7 Lion forventes klar til udgivelse i løbet af sommeren.

via Appleinsider

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.