Funktionelt iPad-tilbehør fra Logitech

Tilbehørsgiganten er nu også klar med en serie til iPad.

Markedet vrimler med klumsede foldbare plastik-tastaturer og fesne standere til iPad, men for dem der rent faktisk ønsker at udvide funktionsmulighederne på deres iPad, så den også kan fungere som en bærbar, er der nu godt nyt. Logitechs nye tilbehørsserie ser faktisk lovende ud, skønt priserne er i den høje ende.

Logotech tilbyder to tastaturløsninger: Et tastatur med tilhørende ekstern stander, og et kombineret tastatur og etui.

Tastaturetuiet er produceret af ZAGG til iPad 2, og fremstillet i aluminium med indvendig polstring, der beskytter iPad’en hvis man skulle gå hen og tabe den. I udklappet tilstand monteres iPad i en rille i tastaturet, enten i lodret eller vandret stilling. Tastaturet har USB-oplader, 10 timers batteritid og forbinder sig med iPad via Bluetooth. Løsningen ser virkelig både stilren og funktionel ud, men prisen for al herligheden er desværre også derefter: 800 kr skal man slippe for tastaturetuiet.

En lidt billigere, men også knapt så elegant løsning er det eksterne tastatur med stander, som Logitech har valgt at give det mundrette navn Logitech Tablet Keyboard for iPad. Her er der ligeledes tale om et Bluetooth-tastatur, der kommer med en medfølgende stander, hvor man stiller sin iPad/iPhone/iPod Touch. Når man er på farten fungerer standeren som et etui til tastaturet, mens iPad’en derimod kræver endnu en investering i et cover, med mindre den skal rasle nøgen og forsvarsløs rundt i tasken. Det eksterne tastatur passer til både iPad og iPad 2 og koster 500 kr.

Begge tastaturløsningerne kan forudbestilles nu hos Logitech i Danmark, skønt forsendelsesdato endnu ikke er offentliggjort.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.