Apple fik tre nye verdensrekorder

Apple har fået tre nye rekorder i Guinness World Records.

Apple har fået rekorden for den hurtigst sælgende spilenhed med iPhone 4 på selve lanceringsdagen. Apple solgte 1,5 millioner udgaver af iPhone 4 da den blev lanceret. Sonys PSP blev kun solgt i 200.000 udgaver og Nintendos DS måtte bruge en hel uge på at runde 500.000.

Den anden rekord som Apple har fået handler om lanceringen af App Store. Her har Apple slået rekorden i flest spil i en ny App Store. Da App Store blev lanceret var der under 500 programmer og kun 145 spil, hvilket dog er nok til at slå rekorden.

Den sidste rekord Apple har fået er for at have den største spilbutik på nettet. App Store havde i efteråret 37.362 spil.

Læs mere via dette link til Electronista.com

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.