iPhone 4 er lige tyk

Der er meget snak om forskellen i tykkelse på iPhone 4 i sort og hvid.

Som altid med Apple-produkter er der ikke den ting man ikke kan skændes om på internettet.

Senest er en debat blusset om omkring tykkelsen på den hvide og den sorte iPhone 4.

Ifølge flere er den hvide nemlig lidt tykkere end den sorte og det er dokumenteret på en række billeder. Billederne lader dog alle til at være taget fra en bestemt vinkel og dermed manipulerende i forhold til resultatet. Hvad man vil opnå med denne kampagne mod den hvide iPhone 4 er uvist, men det kan da være konkurrenter der har ondt i pengepungen.

Den samme latterlige diskussion begyndte kort derefter at gøre sig gældende med billeder som fremviser at den sorte iPhone er tykkest.

På nettet, blandt andet i Apples forum, argumenterer folk nu frem og tilbage om det ene eller andet billede er fup, mens en række ejere af de nye modeller forsøger at berolige og sige at de er lige tynde eller tykke. Men det lader stadig til at prelle af på de mest ivrige kritikere af det ene eller andet synspunkt omkring tykkelsen på iPhone 4.

Så sent som i går meldte Apples Phil Schiller så ud med at man ikke skulle tro på alt det crap man læste på nettet. Apple fastholder dermed at de to iPhones er lige tykke og det bakkes nu op af det amerikanske forbrugermagasin Consumer Reports, der har målt begge modeller og slår helt fast, at de er lige tynde.

Men eftersom der er gået “religion” i tykkelsen af iPhone 4, er det heller ikke sikkert at nogen vil tro på den måling.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.