Læk: iPhone 5 får ny blitz og skærm til kant

En kinesisk tilbehørsproducent har allerede nu et iPhone 5-cover på hylderne.

Det er Kulcase, der på den Hongkong-baserede side alibaba.com har en “crystal case” til iPhone 5G til salg.

Coveret afslører at blitzen har fået en ny placering længere væk fra kameraet, hvilket skulle løse de problemer, som visse brugere har haft med blitzen på iPhone 4. Samtidig ser det ud til at den nye iPhone-model får en kant-til-kant skærm, hvilket også tidligere rygter har antydet.

Det er ikke første gang at tilbehørsproducenter har fået fingre i tegninger af Apple prototyper, og har startet produktionen af covers og andet tilbehør før selve enheden er lanceret.

Det lækkede cover bakkes desuden op af et andet læk, der angiveligt viser et billede af selve kamera-delene til henholdvis iPhone 4 og iPhone 5, hvor man kan se at blitzen ikke længere er integreret i det bagvendte kamera. Derudover er der tilsyneladende også en mindre ændring af der frontvendte kamera, men billedet giver ikke mange hints om de tekniske detaljer.

Billedet er dukket op via Apple.pro, der normalt er en temmelig troværdig kilde.

 

 

 

 

 

 

 

via electronista og 9to5mac

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.