Nye gamer og chat headsets fra Plantronic

 

Den nye serie fra Plantronic i GameCom-familien er desinget til film, gaming og chat på Xbox 360 og PS3.

Lydeksperten Plantronics er klar med en række nye GameCom headsets, specielt desinget til spillekonsoller. De prisvindende headsets understøtter de nye krav og tendenser indenfor konsolgaming.

“Tendensen er, at en stadig større del af gaming og chat flytter fra computeren og over på spillekonsollerne. Derfor synes vi, at det er oplagt at tilbyde samme uovertrufne lyd- og chatoplevelse til Xbox og PlayStation-spillerne. Det betyder høj lydkvalitet, brugervenlig plug-and-play-installationer og komfortable designs. Blandingen af trådløs stereo-, Bluetooth- og ledningsheadsets giver brugerne mulighed for at finde præcis det produkt, der passer til deres behov”, siger Mikael Cato, der er nordisk salgschef hos Plantronics.

Falgskibet til Xbox 360 er  GameCom X95, et trådløst gaming-headset, med lukket desing og betjeningsknapper på ørepuderne, som leverer fuld stereolyd fra sine 40 mm. højttalere. GameCom X95 har derudover mikrofon, der kan gemmes væk i hovedbøjlen, når den ikke er i brug. Plantronics lover 20 timers batterilevetid, hvilket giver mulighed for en seriøs gaminssession, før de medfølgende AAA batterier skal udskiftes. Vejledende udsalgspris er 899,-

Lillebroderen GameCom X40 er et gaming-headset med ledning og med samme 40 mm. højttalere som X95, og betjeningsknapper på ørepuderne. Headsettet er ekstremt let, og ørepuderne samt hovedbøjlen er designet, så trykket fra headsettet fordeles og dermed er behageligt for brugeren at have på – også i længere tid ad gangen. Vejledende udsalgspris er 549,-

Med i serien er også de to enkelt-øre headsets GameCom X30 til 249,- og GameCom X10 til 189,-, som primært er beregnet til chat på Xbox 360.

Til PS3 har Plantronic udviklet GameCom P90, som er en in-ear-model, der kan tilsluttes mobilen og PS3 samtidigt, så man kan kommunikere med vennerne, og besvare opkald mens der spilles PlayStation 3. Plantronics GameCom monteres på øret ved hjælp af en behagelig ørekrog og kan lades op med det medfølgende USB-kabel, der tilsluttes PS3’en. Vejledende udsalgspris er 279,-

© 2011 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *