Se alle rygter om iPad 3

Der er stadig rygter ude om en ny iPad 3 til september.

Da Apple frigav iPad 2 kom de første rygter om iPad 3. Ifølge flere interne kilder hos Apple, så er iPad 2 ikke den store iPad-nyhed, men blot en lille hurtig tablet der skulle på markedet for at sikre føringen på tablet-markedet.

Skal man tro de nyeste rygter, så skulle iPad 3 komme allerede til september, muligvis sammen med en ny iPhone 5 eller iPhone 4S.

Hos Techcrunch har man lavet en artikel som giver et godt overblik over de mange rygter omkring iPad 3, blandt andet rygter om en Apple A6-processor og kabinetter i kulfiber. Et andet rygte vil vide, at iPad 3 bliver en dyrere pro-model der kan sælges sideløbende med iPad 2.

Se med via dette link til Techcrunch.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.