27” LED-Monitor fra Philips

Skal der spilles spil eller ses film foran PC’en, er Philips  273E3L LED-skærm et godt bud.

PC-skærmene er vokset gevaldigt de senere år, i takt med at mulighederne for, hvad man kan foretage sig på computeren er vokset tilsvarende. I PC’ens fjerne, fjerne barndom brugte man den stor set ikke til andet end DOS-koder og måske et tekstdokument eller et regneark, hvilket jo ikke stillede de vilde krav til skærmstørrelse, opløsning og responstid, men nu er mulighederne så meget større og skærmkravene er vokset tilsvarende.

Er man typen der bruger computeren til spil og film,m skal skærmen selvfølgelig også være derefter. Philips nyeste bud på en sådan kvalitetsskærm hedder  273E3L  og  er udstyret med Full-HD, LED-teknologi og en hurtig responstid på kun ét millisekund. Skærmopløsningen er 1920 x 1080 (progressive) pixels og der er – naturligvis – HDMI-indgang.

Skærme betjenes ved hjælp af touchteknologi, så knapperne er forsvunder fra skærmen, hvilket må siges at være en designmæssig fordel, og de indbyggede stereohøjttalere er også godt gemt af vejen.

Derudover kommer skærmen med alle Philips tænkelig smart-teknologier, SmartResponse, SmartContrast og SmartImage Lite, som gør det nemt og fleksibelt at indstille det optimale billede på skærmen.

Philips 273E3L er til salg i butikkerne nu og fås til en vejledende udsalgspris af 2.600,-

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.