3 laver abonnementer til iCloud

Mobilselskabet 3 er nu klar med nye løsninger til brugere af tjenester som iCloud.

Nu kan du få abonnementer hos mobilselskabet 3, der er lavet specielt til tjenester  der kræver at man altid er online, som Apples iCloud.

Apples kommende cloudtjeneste iCloud stiller større krav til datafrihed og udveksling mellem enheder og det vil 3 nu som det første danske mobilselskab gøre noget ved.

Det gør de via det nye 3DataDeling, der giver 3Max og 3Magnum-abonnenter mulighed for at dele deres netværkstrafik mellem forskellige enheder.

3Max og 3Magnum-abonnenter kan nemlig med 3DataDeling få to eller tre ekstra simkort til forskellige enheder og dermed dele den datatrafik, som er inkluderet i abonnementerne.

Derudover har selskabet også skruet op for hastigheden til 32 Mbit/s for de enheder, der understøtter den hastighed.

“Med 3DataDeling ønsker vi for alvor at åbne danskernes øjne for, hvad det vil sige at være mobil. Vi håber at kunne fjerne en fundamental barriere og påvirke den måde, vi bruger nettet på radikalt, så danskerne for alvor bliver et onlinefolk. Her spiller fremtidens cloud-baserede løsninger som fx Apples iCloud en hovedrolle, fordi teknologien for alvor kan gør os mobile. 3DataDeling er som skabt til at understøtte dette,” siger Mikkel Torsting, VP Consumer Sales & Marketing hos 3..

Læs mere om de nye abonnementer hos 3 via dette link.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.