Apple frigiver Final Cut Pro X

Apple har frigivet Final Cut Pro X i Mac App Store.

Apple er nu klar med Final Cut Pro X. Final Cut Pro X sælges via Mac App Store.

Den nye Final Cut Pro X byder på en række forbedringer blandt andet er den nye udgave bygget om med en ny brugerflade.

En ny OpenCL-engine accellerer video, så det nu er muligt at redigere mens man importerer. I det hele taget er selve koden strammet godt og grundigt op og omskrevet. Final Cut Pro X er nu ren Cocoa og dermed 64-bit, så mange processer foregår i baggrunden mens man arbejder med andre områder i Final Cut Pro X og det giver mere effektivitet i arbejdet.

En del af hastighedsforbedringerne skyldes også Final Cut Pro X’s langt bedre håndtering og udnyttelse af processorkernerne med ny multi-threaded processin, ligesom den nye Magnetic Timeline har helt nye muligheder for brugerne når det gælder videoredigering og flytning af klip.

Final Cut Pro X sælges for 1799 kroner via Mac App Store. Der kan du også købe to selvstændige programmer, Motion 5 og Compressor 4, som sælges for 299 kroner.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.