Apple frigiver iTunes 10.3 i skyen

Apple er nu klar med iTunes 10.3 som gør det muligt at synkronisere indkøb og downloade tidligere indkøb flere gange.

Apple præsenterede iCloud på World Wide Developer Conference og mens vi skal vente til efteråret på at en række af de muligheder iCloud tilbyder er klar, så kan du allerede nu smage lidt på fremtidens muligheder med iTunes i Skyen.

Apple har nemlig frigivet iTunes 10.3 med betaversionen af iTunes i netskyen.

Ifølge Apples oplysninger vises al musik du køber i iTunes på alle dine enheder, men der er også mulighed for at hente tidligere iTunes-køb. Desværre virker dette kun med programmer og bøger, ikke musik udenfor USA.

Apple skriver ellers tydeligt følgende på dansk:

 

• Hent tidligere indkøb. Hent tidligere indkøb af musik igen uden at betale ekstra. Dine indkøb er tilgængelige i iTunes Store på din Mac eller i iTunes-programmet på iPhone, iPad eller iPod touch. Tidligere indkøb er måske ikke tilgængelige, hvis de ikke længere findes i iTunes Store.

Du kan dog få iTunes til automatisk at overføre køb fra andre enheder til eksempelvis iTunes på din Mac eller PC. Det gør du ved at åbne Indstillinger og vælge Butik. Der skal du sætte kryds i Automatiske overførsler.

iTunes 10.3 kan hentes i Software Update.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.