Apple kan købe mobilbranchen

Apples kæmpe kontantbeholdning stiller Apple i en god position overfor kurrenterne.

Horace Dediu fra analysefirmaet Asymco har regnet på Apples kontantbeholdning og mobilkonkurrenternes værdi og ikke overraskende er Apples succes nu så stor, at Apple uden problemer ville kunne opkøbe næsten alle konkurrenterne.

Horace Dediu mener at Apple med udgangen af dette kvartal har en kontantbeholdning på 70 milliarder dollars. Det er nok til at købe både Sony Ericsson, Nokia, RIM, HTC, Motorola Mobility og LG. Kun Samsung har en så høj værdi, at Apple muligvis må låne lidt ekstra milliarder hvis man vil købe hele mobilbranchen.

Prisen for Sony Ericsson, Nokia, RIM, HTC, Motorola Mobility og LG menes at udgøre samlet 69 milliarder dollars, mens Samsung menes at koste 53 milliarder, skriver Asymco.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.