Apple skal ikke vise iPhone 5 og iPad 3 til Samsung

I patenkrigen mellem Apple og Samsung har Apple fået en lille sejr.

Apples sagssøgte tidligere på året Samsung for misbrug af Apples design i en række af selskabets Galaxy-tabs og smartphones.Det fik Samsung til at gå til modangreb og sagsøge Apple og derudover kræver at Apple fremviser prototyperne af iPhone 5 og iPad 3 til Samsung.

Det noget mystiske krav er nu blevet afvist af den amerikanske dommer Lucy Koh.

Koh afviste blankt Samsungs ønske om at Apple skal fremvise hemmelige produkter, der ikke er på markedet endnu og henviste til at det er Samsung og ikke Apple der skal bevise om der er blevet kopiret designs.

En anden dommer har før anbefalet at de to firmaer mødes udenfor retten og indgår et forlig, da de to parter er handelspartnere. Apple har tidligere bekræftet at man har holdt møde med Samsung udenfor retten, men det afviser Samsung.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.