FotoMagico Pro 3.8 klar

Boinx har nu frigivet fotopræsentationsprogrammet FotoMagico Pro 3.8 med en masse nyheder.

Med programmet FotoMagico kan du lave lave slide shows og præsentationer, der kan præsenteres som såkaldte “stand-alone”-slide shows, der kan vises uafhængigt af programmet og kan indstilles til selv at udløbe efter et bestemt tidspunkt.  Det gør programmet ideelt hvis du vil dele dine præsentationer med andre, der ikke ejer FotoMagico.

Nyhederne i FotoMagico Pro 3.8 byder blandt andet på nye overgange, som Blinds, Flash, Pixelate og Broken TV, bedre indstillinger til Fade og Flip-overgangene, en HD 720p mulighed til FotoMagicos” iPhone sharing plug-in”, forbedret audio playback og meget mere.

FotoMagico kan også indstilles til at læse fra bibliotekerne i iPhoto, Aperture og Lightroom.

FotoMagico kan købes i to versioner,  FotoMagico 3 Home til 169 kroner via Mac App Store og FotoMagico Pro til 749 kroner.

© 2011 – 2012, maczonen.dk. All rights reserved.