Lav programmer til iPhone med Flash Builder og Plex 4.5

Adobe har frigivet Flash Builder 4.5 og Flex 4.5 til udvikling af  mobile applikationer på flere platforme.

Adobe er snart klar med den nye Adobe Digital Enterprise Platform til Customer Experience Management (CEM) der er en ny platform som skal hjælpe virksomheder med at bygge nye, digitale kontaktflader og nå ud til kunderne via sociale og mobile kanaler.

Det skal blandt andet ske ved at man udarbejder et ensartet grundlag til at skabe og håndtere digitale oplevelser med eksempelvis HTML5, Adobe AIR, Flash Player og Adobe Reader og i integration med Adobe Online Marketing Suite.

Sammen med disse nye platforme udgiver Adobe også færdige versioner af programmerne Flash Builder 4.5 og Flex 4.5.

Flash Builder 4.5 og Flex 4.5 er designet til udvikling af mobile applikationer og giver udviklere mulighed for at udvikle mobile applikationer til Android-enheder, BlackBerry PlayBook, samt iPhone og iPad på en gang og med samme værktøj og framework.

Se Adobe præsentere Flash Builder 4.5:

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.