Minitest: Army of Darkness Defense

Nu kan du lege Bruce Campbell i rollen som Ash Williams i klassikeren Army of Darkness.

Sjældent har vi moret os så godt i en uges tid som med det nye Army of Darkness Defense, hvor det onde vil have fat i “Necronomicon”.

Army of Darkness Defense er et klassisk tower defence-spil, men med et tvist.

Hovedpersonen Ash kan nemlig gå i spidsen og hjælpe sine tropper med at stoppe det onde i form at skelletter og andet skrammel der angriber. Du styrer Ash frem og tilbage ved at klikke på højre og venstre side at skærmen, men pas på, for Ash kan naturligvis uddele klø, men også få klø hvis ikke du holder ham lidt tilbage.

Ash kan ligesom sine våben, en knytnæve eller motorsav og et gevær, opgraderes når du har samlet point til det, ligesom du kan opgradere dine soldater og special powers. Blandt andet er vi glade for at bruge den mystiske bog “the wrong book” til at suge fjender med, ligesom propelbilen er god når du skal ryde fjender af vejen.

Army of Darkness Defense har desværrre kun 50 baner hvorefter du kan låse en uendelig spilmode op, men desværre ikke avancere yderligere.

Army of Darkness Defense er udviklet til både iPhone og iPod ligesom der er en HD-version til iPad.

Netop nu kan du i begrænset tid hente begge apps gratis via App Store.

Man kan købe sig til opgraderinger via in-app-purchases. Det behøver man dog slet ikke. Man kan meget hurtigt selv optjene penge til alle sine opgraderinger ved blot at spille den samme bane nogle gange også selvom man taber. Du skal blot huske at samle så mange mønter som muligt mens du spiller.

Grafikken er rigtig god i spillet og lydene endnu bedre, så vi kan kun anbefale at du henter det lille spil til sommervarmen. Vi giver spillet fem ud af fem stjerner.

Army of Darkness Defense kan hentes via App Store.

© 2011 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.