Minitest: Vikings Slice

Med spillet Vikings Slice er der underholdning i timevis.

Vil du gerne underholdes eller udfordres med sjove puzzles kan vi anbefale at du kigger på spillet Vikings Slice, der i stil og indhold minder en del om Cut The Rope.

Selve missionen er at redde indefrosne vikinger ned i vikingeskibet og få dem banket ud af isen.

Til det formål har du ti “skæringer”, hvilket vil sige ti gange hvor du kan skære i isen og forsøge at ramme skibet, så vikingehøvdingen kan befri de frysende stakler.

I starten er det ret nemt at få dem skåret fri af isen og ned i båden, men lynhurtigt kommer der bevægelige led og balloner, så der skal beregnes vægt, hældninger og svingninger for at du kan ramme.

Endnu værre er det, at der kan gemme sig vikinger udenfor skærmarealet. Dem skal du finde ved to-fingerscroll.

Det er ret væsentligt at du finder alle vikinger før du begynder at skære i isen, da nogle vikinger skal befries før du kan få befriet de andre.

Spillet er meget underholdende og findes i en noget begrænset version der er gratis med kun 18 baner. Via In-App-Purchase er det muligt at lukke op for fire gange 18 baner yderligere. Det koster seks kroner.

Det eneste dårlige vi kan sige om dette fine lille spil er, at to-finger-scroll virker rigtig dårligt når vi skal finde skjulte vikinger. Skærmen responderer nogle gange ikke og i visse situationer er det kun den ene finger som spillet opfanger  og det kan gøre at du kommer til at skære i isen et forkert sted. Det kan da også bare være redaktionens fingre, som ikke er gode til at scrolle med to fingre 😉

Vi kan dog klart anbefale spillet og vi håber der er flere nye baner på vej. Vi giver spillet fire ud af fem stjerner.

Systemkravet er iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 3.1 eller nyere.

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.