Naboer er positive overfor rumskibet

Apples nye cirkulære rumskib med plads til 12.000 nye medarbejdere får en overvejende pæn modtagelse af nabobyerne til Cupertino.

Apple har planer om at udvide sit hovedkvarter med en helt ny og meget speciel bygning der kan rumme 12.000 medarbejdere. Den nye bygning er tegnet af den berømte arkitekt Norman Forster og skal ligge tæt på det gamle hovedkvarter, på HP’s gamle grund som Apple har købt.

Fornylig var Apples Steve Jobs til høring i byrådet i Cupertino hvor man var meget positive overfor planerne og i visse tilfælde opførte sig som små børn der mødte julemanden.

Men også Santa Claras borgmester Jamie Matthews og Sunnyvales borgmester Melinda Hamilton er positive overfor Apples byggeri, som vil bringe nyt liv til områder, der er trængt efter at flere større virksomheder, er flyttet væk eller startet helt andre steder. Eksempelvis har Twitter valgt at have hovedkvarter i San Fransisco.

Et byrådsmedlem i Sunnyvale mente dog at selve godkendelsen af Apples kæmpe ufo-landingsbane ikke ville været blevt automatgodkendt på samme måde hos dem som i Cupertino, skriver San Jose Mercury News.

Apple skal muligvis bidrage til nye vejtræer og en ændring af visse veje for at få endelig lov til at bygge det nye hovedkvarter.

Apple er Cupertinos største arbejdsgiver.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.