Nintendo også hacket af Lulz

Harckergruppen Lulz Securiry, der står bag det seneste angreb på Sony har også haft fat i Nintendo.

Som bevis har Lulz offentliggjort en konfigurationsfil fra Nintendos amerikanske hjemmeside. Hacket har dog ikke involveret tyveri af brugeroplysninger, som i tilfældet med Sony, og Lulz skriver på Twitter at “de ikke ville gøre nogen skade” med hacket.

Hvad intentionen med hacker er, er uklart, men det står i hvert fald klart, at ingen skal vide sig sikre. Om der er en sammenhæng med lanceringen af Nintendo 3DS i USA er bestemt en mulighed, efter lanceringen sker netop idag.

Lulz Security har for nylig blandt andet gennemført angreb mod Fox.com og PBS. Angrebet mod Fox indeholdt offentliggørelsen af X-Faktor deltageres personlige oplysninger samt navne og emails på ansatte i den højreorienterede mediekoncern. Angrebet på PBS var tilsyneladende begrundet i sympati med WikiLeaks

WSJ

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.