Ny AirPort Extreme og Time Capsule på vej

Skjult i koden i den seneste opdatering af Airport Utility er der igen referencer til en ny AirPort Extreme og Time Capsule.

Tidligere versioner af Airport Utility har også haft henvisninger til en 5. generations AirPort Extreme og en 4. generations Time Capsule, men meget tyder på at de snart er på vej. Senest har en række amerikanske forhandlere fortalt, at de har problemer med at bestille AirPort Extreme og Time Capsule fra Apple, hvilket tit betyder at produkterne er på vej.

Den største nyhed i den nye Time Capsule skulle være software update caching.

Software update caching gør det muligt at hente softwareopdateringer til alle Apple-enheder, der er koblet på Time Capsule fra enheden i stedet for at hente opdateringer fra nettet. Time Capsule skulle automatisk tjekke, hvilke enheder der er tilknyttet og derefter hente relevante opdateringer.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.