Rygte: iPhone 5 med iOS 5.0 klar til september

Der har længe været rygter omkring iPad 3 og iPhone 4s eller iPhone 5 sammen med nye iPods i september og nu er der endda sat dato på.

Det er bare rygter, men skal man tro lidt på de nyeste rygter fra ibtimes, så er Apple klar med en ny iPhone 5 med iOS 5.0 preinstalleret allerede den 7. september.

Den nye iPhone 5 vil blive lanceret i forbindelse med Apples årlige iPod-event, hvor Apple præsenterer de nyeste iPods der skal trække salget frem til jul.

Apple har tidligere sagt at iOS .5.0 frigives til efteråret som en gratis opdatering. Med iOS 5.0 behøver man ikke længere have en computer for at opdatere software eller aktivere enhder. Det kan man gøre trådløst direkte fra enheden.

Tidligere har der også været rygter ude omkring en iPad 3 ved samme event, men flere forskellige rygter peger på at en iPad 3 tidligst kommer til jul og ikke vil være en erstatning for iPad 2, men en dyrere topmodel. Det sidste nye indenfor iPad-rygter er iøvrigt, at iPad 3 bliver 3D.

Læs mere om iOS 5.0 og iPhone 5 via dette link til ibtimes, der ikke har nogen “track record” for at have ret i Apple-rygter og derfor ikke kan betragtes som en pålidelig kilde.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.