Spørg MacZonen: Hvordan låser jeg min iPhone?

MacZonen får ofte spørgsmål fra læserne af praktisk karakter, som vi forsøger at svare på efter bedste evne. Nu vælger vi at offentliggøre udvalgte spørgmål, som en tjeneste til alle vores læsere.

Den her er en af de nemme, men vi vælger at bringe den, fordi vi har fået en del spørgsmål om det samme emne.

Hanne skriver:

Kære MacZonen.dk

Jeg er den lykkelige ejer af en iPhone 4, som jeg er meget glad for. Jeg har hele mit liv, billeder,musik, mails og kontakter på den, og den følger mig overalt hvor jeg går. Jeg har dog et mindre problem, som jeg er meget irriteret over. Når jeg går tur med min hund hører jeg gerne musik, men i modsætning til min gamle iPod har iPhone 4 ikke er “låseknap”, så derfor er jeg nødt til at gå med den i hånden indtil den låser, så jeg kan putte den i lommen. Hvis jeg putter den i lommen før den er låst, skøjter den rundt i min spilleliste og åbner alle mulige andre programmer. Især i regnvejr er dette meget irriterende, for jeg mangler simpelthen en hånd, når jeg både skal holde hundesnorm paraply og iPhone. Har I et godt råd? På forhånd tak. Hanne.”

Kære Hanne.

iPhone’s HAR faktisk en låseknap. Den er bare “gemt” i tænd/sluk-knappen øverst på mobilen. Trykker du én gang, let, på tænd/sluk-knappen, så låser skærmen. Vil du slukke for din iPhone, skal knappen holdes nede i ca. 2 sekunder. God fornøjelse med din hundeluftning.

Hilsen Redaktionen

Har du spørgsmål vedrørende iPhone, iPad, Mac eller andet, så skriv endelig til maczonen.dk

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: