Amerikanere vælger iOS fremfor Android

Mens katte muligvis ville vælge Whiskas så foretrækker amerikanske mennesker iOS.

En ny undersøgelse fra Changewave Research blandt godt 4000 amerianske forbrugere viser, at et klart flertal overvejer at købe en smartphone med iOS fremfor en af konkurrenterne.

Hele 46 procent planlægger at købe en smartphone med iOS indenfor tre måneder, mens 32 procent planlægger at købe en smartphone med Android indefor de næste tre måneder. For Apple er det en fremgang på to procent siden marts og for Googles Android er de 32 procent også en fremgang i forhold til marts på en procent.

Den store taber er fortsat Research in Motions BlackBerry OS, som blot fire procent planlægger at have på en ny smartphone i undersøgelsen.

Antallet af kunder der når de har købt er meget tilfredse med deres smartphones afhænger også meget af hvilket OS som er installeret. 70 procent af Apples iOS-kunder er meget tilfreds med deres køb, mens kun 50 procent af Android-brugerne er meget tilfreds med deres køb. I bunden af målingen ligger Windows med 27 procent der er meget tilfreds foran Blackberry med 26 procent, der er meget tilfreds med deres køb.

Ifølge ChangeWave er der dog flere der er glade for Windows Phone 7 end det gamle Windows Mobile OS.

Læs meget mere via Changewave Research.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.