Humor: De bedste/værste auto corrects

Hjemmesiden Damn You Auto Correct samler på sjove autokorrigerede sms’er

Alle iPhone-ejere kender til glæderne – eller måske snarere – sorgerne ved den indbyggede stavekontrol i iPhones beskedsystem, som måske er det mest u-intuitive Apple nogensinde har lavet.

Hjemmesiden damnyouatocorrect publicerer læsernes indsendte sms-tråde, og trænger man til et godt grin kan det varmt anbefales at kigge forbi. Siden hjemmesiden startede i oktober sidste år er det blevet til 300 millioner sidevisninger, og damnyouautocorrect har derfor valgt at udsende en top 15 over de mest populære fejl-sms’er.

Listen indeholder flere udødelige eksempler på, hvordan en forkert sms kan ændre alt. Jeg er for eksempel glad for ikke at have sendt denneher efter en første date:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ligeledes er denne her svær at redde i land igen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min personlige favorit er dog ikke engang med på listen. Her ses det tydeligt, hvorfor det er bedst hvis din mor ALDRIG får en iPhone:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direktøren for Pophangover, der ejer damnyouautocorrect, Jillian Madison insisterer på at sms’erne er ægte og ikke genereret i en af de tekstgeneratorer, der findes på nettet. Uanset hvad – ægte eller ej er det god underholdning.

damnyouautocorrect via techcrunch

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.