Indisk selskab advarer sociale netværksudbydere

Det indiske firma Kootol Software Limited har sendt advarselsbreve til alle firmaer der udbyder sociale netværk, også Apple.

Kootol Software Limited har nemlig snart patent på det teknologi der benyttes til at lave og abonnere på feeds på via sociale netværkstjenester, som Twitter og FaceBook. Mens patentet endnu ikke er givet til Kootol, ligger det fast i en foreløbig afgørelse at at amerikanske patentmyndigheder har planer om at godkende patentet senere i år og det er derfor Kootol allerede nu sender advarsler.

Kootol har allerede sendt advarselsbreve til Microsoft, Yahoo, Google, Apple, Bharti Airtel Ltd., Webaroo Technology Pvt. Ltd., Amazon, AOL, Nokia, Bebo Inc., ExactTarget Inc., Ford Motor, Foursquare Inc., IBM, Linkedin, MySpace, NING Inc., Research In Motion Inc., Quora Inc., Salesforce.com Inc., Seesmic Inc., Siemens Enterprise Communications Inc., Sina.com Technology Co. Ltd., StatusNet Inc., PopBox Inc., Twitpic Inc., Peek Inc., The Iconfactory Inc., Ubermedia Inc., Yammer Inc., Facebook og Twitter og mange flere advarselsbreve skulle være på vej.

Læs mere via Fosspatents.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.