Mac OS X Lion har problemer med Adobe

Apples Mac OS X Lion har en række problemer med visse Adobe-programmer.

En række større og mindre problemer plager ejere af Mac OS X Lion og flere Adobe-programmer. Der er rapporter om både små og store fejl, fra crash til scroll-fejl, så du bør være forsigtig med at installere Mac OS X Lion hvis du bruger Adobes programmer.

Adobe Reader og Acrobat er ikke endnu kompatible med Safari 5.1, og Programmer som Dreamweaver, Fireworks, Illustrator, Lightroom, LiveCycle, Photoshop og Premiere Pro har problemer med Mac OS X Lion, men også

Eksempelvis skal du nu selv installere Oracle Java Runtime Environment i Mac OS X Lion og det kræver flere Adobe-programmer. Mac OS X Lion spørger i nogle tilfælde om du vil installere Oracle Java Runtime Environment, men bliver du ikke spurgt kan du selv installere Java via Programmer, Hjælpeprogrammer og Java Preferences.

Se den komplette liste over problemer med Adobes programmer og Mac OS X Lion via Adobe.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.