Nintendo sænker prisen på 3DS

Den 12. august sættes prisen ned i USA med $80 til $170.

Prisnedsættelser af denne art breder sig som regel til resten af verden, og vi burde derfor kunne forvente et prisfald herhjemme på 3DS, så prisen ryger under ca. 1.500 kroner.

Prisnedsættelsen sker i forbindelse med lanceringen af EA-Games’ topspil til 3DS – blandt andet Kid Icarus, men de svigtende salgstal spiller utvivlsomt også ind.

For at tækkes de eksisterende brugere, vil personer, der allerede har købt en 3DS til “normalpris” modtage tyve gratis spil, hvis de logger på Nintendos eShop før den 12. august. Der er tale om en spilpakke med 10 NES spil, heriblandt Super Mario Bros., Donkey Kong Jr., Balloon Fight, Ice Climber og The Legend of Zelda, som brugerne vil modtage den 1. september og 10 Game Boy Advanced titler, blandt andet Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc.: Mega Microgame$ og Mario vs. Donkey Kong, som kommer sidst på året. Om dette tilbud kun gælder i USA eller om vi ogs vil få glæde af det herhjemme er endnu usikkert.

Kilde: Engadget

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.